به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، کرونا در اروپا همچون اسب افسار گسیختهای جولان می دهد و خرابی های بیشتری به بار می آورد.
جدیدترین اخبار کرونایی از اروپا حاکی از آن است که "جوزف بورل"، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرده است که تا اول ماه می به دلیل بحران کرونا بیش از 550 هزار شهروند اروپایی از خارج به کشور بازگردانده شدند.
این مقام اروپایی گفت: وقتی وضعیت اضطراری سلامت در دنیا به نقطه اوج خود رسیده بود بسیاری از اروپاییان در کشورهای خارجی گیر افتاده بودند و نمی توانستند به اروپا بازگردند که شامل حدود 600 هزار شهروند اروپایی بودند.
پارلمان آلمان: امکانات دولت برای کمک کرونایی محدود است
"وولفگانگ شایبله"، رئیس پارلمان آلمان هم در این باره هشدار داده است که امکانات کمک دولت در شرایط بحران کرونا خیلی دست بالا گرفته شود. وی در این باره ابراز نگرانی کرد که مردم این تصور را پیدا کنند که دولت می تواند برای همه بخش ها هزینه کند.
ایرلند: مدتی طول میکشد تا زندگی به روال عادی بازگردد
دولت ایرلند مجددا قرنطینه ضد کرونایی در این کشور را تمدید می کند.
"لئو وارادکار"، نخست وزیر ایرلند روز گذشته در سخنانی تاکید کرد که محدودیت های ضد کرونایی باید تا 18 ماه می (28 اردیبهشت) در این کشور ادامه یابد. بعد از آن باید به تدریج محدودیت های ضد کرونایی کاهش یابد و کشور در بسیاری زمینه ها دوباره باز شود.
وارداکار که خود یک پزشک است همچنین گفت: مدتی طول خواهد کشید تا زندگی ما به وضعیت نرمال برگردد.
ایرلند هم تحت بحران شیوع کرونا رنج می برد و تا به حال 20833 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 1265 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
فشار انجمنهای اقتصادی آلمان به دولت برای کاهش محدودیتها
با توجه به رکود حاصل از کرونا انجمن های اقتصادی در آلمان برای خروج سریع از محدودیت های ضد کرونایی به دولت فشار می آورند.
اتحادیه صنایع آلمان BDI خواستار ارائه یک برنامه خروج روشن از محدودیت های ضد کرونایی از طرف دولت در روز چهارشنبه شده و اعلام کرد: شرکت های ما می خواهند و باید مراحل شروع زندگی اجتماعی و اقتصادی را بدانند. در روز چهارشنبه قرار است صدر اعظم آلمان و نخست وزیران ایالات مختلف این کشور در این باره با هم بحث و تبادل نظر کنند.
رئیس اتحادیه صنایع آلمان اعلام کرده است که هر هفته همراه با محدودیت های ضد کرونایی برای اقتصاد ملی آلمان هزینه میلیاردی به بار می آورد.
انجمن فدرال اقتصاد کوچک و متوسط آلمان (BVMW) هم درخواست کرده است که محدودیت ها برای کاهش شیوع کرونا در ماه می خاتمه یابد. این انجمن طی یک نامه رسمی به صدر اعظم آلمان این درخواست خود را مطرح کرده است.
در این نوشته ضمن ابراز نگرانی بالا درباره آینده این کشور و رفاه شهروندان از سیاستمداران درخواست شده است که به این بازی خطرناک با فرصت های آینده این کشور خاتمه داده شود.
سیاستمداران حزب سبز و سوسیال دموکرات آلمان هم به تمدید محدودیتهای کرونایی و کنترل های مرزی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از طرف دولت آلمان انتقاد وارد کرده و در نامه ای به وزارت کشور آلمان اعلام کردند که بسته ماندن طولانی مرزها بدون برنامه آشکاری برای باز کردن مجدد آن قابل تحمل نیست و بخصوص برای ساکنان مناطق مرزی مشکل بزرگی است.
در این نامه آمده است که وزارت کشور باید به این هرج و مرج پایان دهد و بر اساس معیارهای مشترک مرزها با کشورهای همسایه را باز کند.
دعوت دولت از شهروندان آلمانی برای صبر و تحمل بیشتر
در مقابل "آنگرت کرامپ کارن بائر"، رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان از محدودیت های ضد کرونایی دفاع کرده و شهروندان را به صبرو تحمل فراخوانده است.
وی تاکید کرد : ما در یک مارتون هستیم و متاسفانه هنوز چند کیلومتری تا خط پایان باقی مانده است. از این رو حالا باید دندانهایمان را روی هم بفشاریم و از خود نظم و استقامت نشان دهیم و مسیر را به خوبی طی کنیم.
شرکت رولز رویس انگلیس 8 هزار شغل را کاهش میدهد
شرکت خودروسازی انگلیسی رولز رویس هم تصمیم دارد به دلیل بحران حمل و نقل هوایی پیامد بحران کرونا 8 هزار شغل خود را کاهش دهد.
عذرخواهی نخست وزیر ایتالیا از شهروندان بابت تاخیر در کمکهای مالی کرونایی
"جوزپه کونته"، نخست وزیر ایتالیا هم به دلیل تاخیر در پرداخت کمک های مالی کرونایی از شهروندان خود عذرخواهی کرد. وی در صفحه فیس بوک خود به خانواده ها و شرکت ها قول داد کمک های مالی به ارزش 50 میلیارد یورو را هر چه سریع تر به صوت کامل پرداخت کند.
وی تاکید کرد که نگرانی ها به دلیل بحران کرونا و ترس بسیاری از ایتالیایی ها از کمبود شغل را درک می کند.
اسپانیایی ها هم بعد از 7 هفته قرنطینه از روز شنبه می توانند خانه های خود را ترک کنند.
فراخوان سران اروپایی برای جمع آوری پول برای تولید واکسن کرونا
"آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان و سران برخی کشورهای اروپایی دیگر فراخوانی را برای جمع آوری 7.5 میلیارد یورو برای تولید واکسن کرونا و داروهای ضد این ویروس را ارائه دادهاند.
کمیسیون اروپایی قرار است روز دوشنبه یک کنفرانس بین المللی آنلاین را برای این منظور برگزار کند.
محدودیت های ضد کرونایی در اتریش باز هم کاهش می یابد.
اتحادیه اروپا همچنین به موانع ایجاد شده بر سر راه آزادی مطبوعات در بحران کرونا انتقاد وارد کرد. جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه ای به نمایندگی از کشورهای اروپایی و به مناسبت روز جهانی آزادی مطبوعات این مسئله را قابل تاسف دانست که کرونا در برخی کشورها به عنوان بهانه ای برای اعمال محدودیت های غیر قانونی علیه آزادی مطبوعات استفاده می شود.
اعلام آمادگی مرکل برای همکاری تنگاتنگ با سازمان بهداشت جهانی
صدر اعظم آلمان هم در سخنانی اعلام کرد به محض اینکه واکسنی برای کرونا تولید شد باید در اختیار همه انسان ها قرار گیرد. وی اعلام کرد که آلمان می خواهد به صورت تنگاتنگ در راستای تولید واکسن کرونا با سازمان بهداشت جهانی که نقش ویژه ای در این راستا دارد همکاری کند.
مرکل اعلام کرد که به دلیل شیوع جهانی ویروس کرونا تنها به صورت مشترک می توان با آن مبارزه کرد.
کرونا همچنان در اروپا قربانی گرفته و افراد بیشتری را آلوده میکند
جدیدترین آمار های منتشر شده نشان می دهد که تا به حال در اسپانیا 242988 نفر به کرونا مبتلا شده و 24824 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در ایتالیا هم تا به حال 207428 نفر به کرونا مبتلا شده و 28236 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
انگلیس هم به شدت تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته و تا به حال 177454 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 27510 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در فرانسه هم بر اساس جدیدترین آمارها 167346 نفر به کرونا مبتلا شده و 24594 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در آلمان هم 164077 نفر به کرونا مبتلا شده و 24594 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
انتهای پیام/